OTSING
  Naturaalsest kiltkivist parkett RealStone
03.05.2013

RealStone kiviparkett on keskkonnasõbralik põrandakate. Erinevad looduslikud kivimid (kilt- ja vilgukivi) ja nende loomulikud värvused ning toonierinevused muudavad iga parketilaua unikaalseks.




* 6mm paksune kiviparkett


Naturaalsest kivist põrand, mis on jalge all soe, kuid millel puuduvad traditsioonilisele kivipõrandale omased puudused (maksumus, vuugikohad, külm ja kõva pealispind).

RealStone kiviparketi pealispind on valmistatud õhukesest looduslikust kiltkivi kihist. Spetsiaalse tehnoloogia abil kaevandatud millimeetripaksune kiltkivikiht pärineb Indiast.

Kiviplaadi tagumisele küljele liimitakse korgikiht, et siluda selle ebatasasused. Sama kiht annabki kiltkivile korgile omase soojuse ning suurendab põrandal kõndimise mugavust. Samuti aitavad korgis olevad membraanid summutada kõndimisel tekkivat sammumüra. Kiltkivist põranda pealispind on tulekindel, elastne ja väga vastupidav.




* 11mm paksune kiviparkett


RealStone kiviparkett on keskkonnasõbralik põrandakate, kuna kasutatav korkmaterjal on taastuv ning pealiskihis olev kiltkivikiht on väga õhuke.

Erinevad looduslikud kivimid (kilt- ja vilgukivi) ja nende loomulikud värvused ja toonierinevused muudavad iga parketilaua ainulaadseks.


* Arcobaleno Color

* Auro

* Auro Oxyd

* Blanco

* Falling Leaves


* Negro

* Rustique

* Verde Gris



 
Firmainfo
  LINCONA PÕRANDAKESKUSE KAUPLUSED

Telefon: 679 1723, 610 3750


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880