OTSING
  Nutika nupuga seinasisene paigalduslahendus
25.09.2014

Hansgrohe uued ShowerSelecti sarja kuuluvad seinasisese paigaldusega termostaadid ja segistid pakuvad kõigest nupuvajutusega senisest veelgi paremat funktsionaalsust.

Seinasisesel paigaldusel on duširuumis oma eelised: seadmestik kaob seina sisse peitu ja kümblejal on selle tulemusena rohkem liikumisruumi. Ülejäänud vähesed seina pinnale paigaldatavad detailid jätavad aga dušinurgast korralikuma ja puhtama mulje ning neid on kerge puhastada. Tuginedes Select-tehnoloogiale, avardavad Hansgrohe uued dušisüsteemid seinasisese paigalduse võimaluste maailma nii funktsionaalsuse, kujunduse kui ka käsitsusmugavuse poolest – seda kõigest nupuvajutusega. Nimelt on veevoolu võimalus reguleerida nupule vajutades, mitte keerates. Nupu abil saab duši all kümbleja hõlpsasti nii vee voolama panna ja voolamise katkestada kui ka sobiva pihustitüübi valida.

Uuenduslikud seinasisese paigaldamise võimalused iBox universali abil
Uute, seinasisest paigaldust kasutatavate, lahenduste loomisel seati esikohale kütte-, ventilatsiooni- ja õhukonditsioneerimissüsteemide spetsialistide vajadused. iBox universalit kasutades on nii ShowerSelecti termostaatide uute versioonide kui ka uute sama sarja segistite paigaldamine imelihtne.
See seinasisese paigalduse seade on juba pikka aega olnud torulukkseppade hulgas populaarne ning sillutanud teed teistelegi ruumisäästlikele ShowerSelecti dušisüsteemidele. Uusi seinadetaile saab suurepäraselt kasutada ka vanade vannitubade renoveerimisel.

Geniaalne kooslus
Iseäranis õnnestunud on uus ShowerSelecti termostaat, mille juurde kuuluvad integreeritud Fixfit-voolikuühendus ja dušihoidja. Vooliku ja duši saab valida just niisugused, et need sobiksid vannituppa ja vastaksid kasutaja ootustele, ning neid on lihtne paigaldada. Tänu ajatule vormile on see termostaat suurepärane valik modernsete vannitubade puhul, sest seda saab kombineerida paljude käsi- ja seinaduššidega. Peale kandiliste seinaäärikutega termostaatide on nüüd saadaval ka uued ümara vormiga ShowerSelect S sarja termostaadid, mida saab kombineerida ümarate käsi- ja laeduššidega.

Nüüd saadaval ka ShowerSelecti segistid

Uued ShowerSelecti segistid sobivad iseäranis hästi niisugusel juhul, kui termostaadilahendus pole nõutav. Needki on saadaval kahesuguse kujundusega variantidena: kandilise ja ümara seinaäärikuga.
Eriti hea on neid segisteid kasutada siis, kui torudes olev veesurve on stabiilne, see tagab vee temperatuuri ühtluse. Kõik ShowerSelecti segistivariandid on lihtsasti käsitsetavad: Select-nupud ja pilkupüüdev temperatuuri reguleerimise ketas on saanud elegantse mati viimistluse, mis tagab sümbolite parema loetavuse. Saledajooneline, lame kang võimaldab kasutajal temperatuuri täpselt reguleerida – isegi seebiste kätega!

Tänu termostaaditehnoloogiale püsib temperatuur alati muutumatuna, isegi siis, kui veesurve muutub.
Ergonoomilise ja lihtsa käsitsemise ning sümbolite selguse tõttu sobivad need segistid suurepäraselt lastele ning eakamatele ja piiratud liikumisvõimega inimestele.

Selecti nupud saab paigaldada ka nii, et need asuksid tasapinnast veidi kõrgemal ja oleksid käe all tuntavad – omadus, tänu millele sobivad seina sisse paigaldatavad ShowerSelecti lahendused kasutamiseks ka väga head juurdepääsu nõudvates vannitubades ning ühiskondlikes tualettruumides.







Tutvu toodetega siit>!

Hansgrohe facebook-s
Hansgrohe Eesti
 
Firmainfo
  Hansgrohe Eesti

Telefon: 682 6829


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880