OTSING
  6 parimat kujundusabilist internetis
08.10.2014

Möödas on päevad, kus kodu projekteerimine sõltus traditsioonilistest meetoditest, milledeks olid joonestamine ja arhitektuursed paberid. Tänapäeva internetiavarustes on kodu kui muude hoonete, aedade välimuse parandamiseks ja loomiseks palju abilisi.

Ilma erilisi teadmisi oskamata saab kasutada lihtsamaid ja keerulisemaid disainiprogramme, mis on abiks nii interjööride kui ka eksterjööride kujundamisel:

Garden planner
Kodu kujundamine ei hõlma ainult interjööri vaid ka õue kujundamist, mis loob ühtse terviku. Selleks, et lihtsustada haljastuse rajamist on suurepärane võimalus luua aiakujunduslahendus. Aiaplaneerija Garden planner abil saate valida sobiva kujundusega vormi ja kohandada õiged värvid, stiilid ja mõõtmed. Lisaks saab näidata projekteerimisel aiad ja kõnniteed, mis moodustavad ühtse aiakujunduslahenduse.


My deco 3D room planner
My Deco 3D Room toaplaneerija lubab disainida ruumi arvestades seinu, lagesid ja aknaid, vastavalt oma eelistusele ka värvilahendustes. Lõpptulemust on võimalik vaadata 3D formaadis.


Smart draw
Smart Draw on Internetis saadav online programm, mis võimaldab luua esitlust visuaalse graafikuna koos diagrammidega, ajakava ja turundusplaaniga. Blokkskeemide abil on võimalik kodu või hoone loomisel luua üksikute tubade või korruste plaanid. Kas olete algaja või professionaal, see programm sobib kõigile, sest see võimaldab kohandada hoone igat aspekti, nagu liftid, üksikud toad, korteri ja kontori ruumid jne......



Ikea home planner
Ikea pakub tarkvara, mis võimaldab teil kujundada kodu sisustust oma maitse järgi. Samuti saab konfigureerida korruse plaane, paigaldades ruumi õige suurusega mööblit.
Ikea koduplaneerija aitab teil koostada kuluarvestust. Plaan, mis on juba koostatud on võimalik välja printida.


Homestyler
Homestyler on kasutajasõbralik programm, mis ei nõua erialast koolitust nagu on seda teised programmid. Hõlpsasti saab luua soovitud mõõtudes seinu, aknaid, uksi ja muidu inventare lohista ja paigutada.
Lohitsa-ja-paiguta on mugav süsteem, mis võimaldab ruumi isikupärastada.


Floor Planner põranda planeerimise programm võimaldab teil luua plaane, kasutades lohista-ja-paiguta süsteemi ekraanil. Aitab lihtsalt paigutada seinu, põrandaid ja aknaid. Plaani saab ka välja printida ja kasutada seda projekti läbiviimisel.



Kodu projekteerimine ei ole enam pikaajaline protsess. Tänu lihtsatele tööriistadele, mis on Internetis saadaval saab oma kodu disainida nagu ekpert.
Arusaamine nende kasutamisest on nagu bingo mängude mängimine, kus saab minna kõrgemale tasemele. Kui olete juba meister, saab mängida nii tihti, kui soovite. Just nagu online programmid ja virtuaalsed projekteerimisprogrammid, samuti bingo veebilehed nagu buzzinbingo.com, mis on piiramatuks ja võimalusterohkeks mängimiseks.
 
Firmainfo
  EHITUS.EE

Telefon: 681 8880


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880