OTSING
  Fortelock liimivabad iselukustuvad põrandaplaadid
16.10.2014

Fortelock põrandakattematerjal koosneb iselukustuvatest plaatidest, mis on valmistatud 100% PVC-st. Põrandakattematerjal on mõeldud nii uute kui vanade erineva kvaliteediga põrandate katmiseks. Fortelock on toodetud Tšehhi Vabariigis kasutades uusimat keskkonnasõbralikku tehnoloogiat. Fortelock põrandaplaadid on vastupidavad kulumisele, rebenemisele ja kemikaalidele ning tagatud on pikaajaline materjali stabiilsus.



Lihtne paigaldus, mis ei sõltu aluspinnast

Fortelock põrandaplaate on lihtne paigaldada, reeglina vajad vaid kummihaamrit ning nuga. Seetõttu valmivad garaaži- ja spordiruumi põrandad väga kiiresti. Seda enam, et aluspind ei vaja mingisugust ettevalmistust ning põrandaplaadid ei vaja aluspinnale kinnitamist. Seega sobib Fortelock kiireks renoveerimiseks ning ka põranda kvaliteedi ning väljanägemise parandamiseks.


* Fortelock spordisaali põrandakattena

* Fortelock garaažipõranda materjalina

Niiskuskindel süsteem

Fortelock põrandaplaatide alumine pool on varustatud ainulaadse drenaažisüsteemiga, mis võimaldab niiskuse ärajuhtimist ning seega on ennetatud probleemid, mis võivad ilmneda aluspinna niiskuse tõttu, nagu hallitus jne.

Keskkonnasäästlik toode

Fortelock põrandaplaatide peamised koostisosad on ümbertöödeldud materjalid. Veel enam, põrandaplaadid on peale oma kasutusaega täielikult ümbertöödeldavad kasvõi samaks otstarbeks ning seega saab sama põrandat kasutada veel mitmeid aastaid.

Fortelock põrandaplaadid - vastupidavus ja kvaliteet

Tootja annab Fortelock põrandaplaatide vastupidavuse kulumise ja rebenemise vastu garantii kuni 12ks aastaks alates tootmiskuupäevast (lisainfo tehnilise info tabelist). Korraliku hoolduse korral on kasutusajaks ette nähtud 25 aastat.


* Fortelock plaatidest saab lapsele värvika ja rõõmsa põranda luua

Lai kasutusala: alates koolidest kuni rasketööstuseni

Fortelock põrandaplaate on võimalik kasutada tootmises, laohoonetes, garaažides, töökodades, spordiasutustes, laste mängualadel, poodides, keldrites, pesumajades, autoremonditöökodades, näituste saalides, kontorites jne jne. Fortelock on ideaalne põrandapindade värskendamiseks, renoveerimiseks ning remontimiseks.


* Fortelock töökoja põrandal

* Fortelock kontoriruumi põrandana

Meeldiv nii kõrvale, silmale kui jalale

Fortelock põrandakattematerjal summutab vibratsioone ja põrutushelisid. Samuti toimib Fortelock soojaisolatsioonina. Seega on liikumine ja seismine Fortelock põrandal palju meeldivam kui näiteks betoon- või keraamilisel põrandal. Fortelock värvivalik annab fantaasiale vabad käed.


Vastupidavus ja kvaliteet

Fortelock talub sagedaid suuri koormusi, lööke, kemikaale jne. Fortelock põrandaplaatide kvaliteet on tagatud vastavalt Euroopa standarditele, eriti EN 14041.

Põrandaplaadid on kergesti eemaldatavad, teisaldatavad ja lihtsalt parandatavad

Terve põranda või üksikud Fortelock põrandaplaadid saab kergesti eemaldada ning teisaldada uude kohta. Vigastatud põrandaplaadid on lihtne uutega asendada.

Carspets OÜ
Kadaka tee 46
12915 Tallinn
E-R 10.00-17.00
Tel. +372 55586689
Tel. +372 5523158
info@fortelock.ee
 
Firmainfo
  FORTELOCK PÕRANDAD

Telefon: 552 3158
E-mail: Saada kiri
WWW: www.fortelock.ee


Aadress: Kadaka tee 46 , Tallinn 12915, Harjumaa
Reg. kood: 11510750
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880