OTSING
Foorum » AKNAD, UKSED, VAHESEINAD » Siseuks! Tagasi
  Autor : kriss2
Kuupäev : 18.04.2008 13:00

Tere mul on siin paar küsimust. Et sooviks abi sise uksega. nii asi on selles et uks on paigas aga seal kuule hästi läbi nagu helisi keegi räägib teises toas ja kuuleb. kuidas ma saaks summutada häält et ei kostaks eriti teisest toast magamistuppa? Mul on piltid ka uksest. Et mida mul oleks vaja teha ja osta ? Tänan! (Vabantus kirja veade pärast!)


 
  Autor : greenwindow
Kuupäev : 23.04.2008 11:34

Kui teaksid ukse ehitust ( 3mm kiudplaat + paberkärg + 3 mm kiudplaat ) siis ei imestaks miks läbi kostab.Osta kallim, näiteks täipuit uks.
 
  Autor : erkae77
Kuupäev : 13.05.2008 20:29

See on jah see papist kärgtäidisega uks. See on kõige odavam uks üldse, mis poest osta on võimalik ja need ei ole varustatud tihenditega ning ilmselt ei saa neid ka sinna hiljem paigaldada, sest tihendi sooned puuduvad ja liimitavad tihendid naguinii kaua ei püsi küljjes. Samuti puudub lävepakk või mehaaniliselt allkukkuv müra summutav tihend.
Mürapidavamaks saamine antud ükse puhul ületaks ümberehitusi sellisel määral, et saad 5 uut samasugust veel osta.
Osta korralik siseuks, kus tihedad ja tugevad ukselehe materjalid, tihenditega varustatud nii külgedelt kui alt. Siis aga tekib probleem ventilatsiooniga. Ukse alt siis õhk enam läbi ei käi. Kui sul eraldi sundventilatsiooni lahendus ja ei eelda uste alt õhu ringlust, siis ehk pole probleemi ka.
Edu!
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880