OTSING
  Tahad tunda ennast kodus või kontoris turvaliselt?
20.11.2008



Tahad tunda ennast kodus või kontoris turvaliselt, kaitsta oma lapsi, lähedasi ja vara võimaliku õnnetuse või sissetungi eest – kasuta TURVAKILESID.

Tänapäeval vaga laialdaselt kasutatud klaasfassaadid, -vaheseinad, esimese korruse aknad ja uksed on tänu oma füüsikalistele omadustele ohtlikud.

Selleks, et ennast tunda turvaliselt soovitame katta puruneda võivad klaaspinnad 3M turvakiledega.

Mida turvakiled annavad:

- Kaitseb teie lapsi ja lähedasi juhtudel kui klaas peaks purunema. Kile hoiab klaasi ühes tükis ja killud ei vigasta inimesi.
- Kaitseb „purusta ja jookse“ marodööride eest. Tavaliselt valitakse kiir-röövi eesmärgil kohad kuhu on võimalik kergelt siseneda – ahvatluseks on alati klaasseinte, klaasuste või akendega ruumid. Kui turvakile on klaasil, siis see pikendab oluliselt sisstungi kiirust võrreldes tavaklaasiga. Kui 30 sekundi jooksul „purusta ja jookse“ vargad hoonesse ei suuda tungida siis statistika alusel nad antud röövikatsest loobuvad.
- Klaasi purunemisel võimaldab kiletatud klaas tegeleda selle parandamisega ka järgmisel päeval, ei pane inimest olukorda kus külmal talvepäeval tuleb koheselt uus aken leida sest kile hoiab purunenud klaasi ühes tükis koos.
- Hoiab ära klaasikildude sattumise ruumi sisse – väga oluline toiduainetetööstuses ja poodides kus keskkonna ohutus ja puhtus on väga oluline.
- Kaitseb võimalike pahatahtlike rünnakute eest – plahvatused, lennutatavad betoonist prügikastid, loobitavad kivid, „molotovi kokteil“-iga süütamine jne. Kuna klaas nende rünnete puhul ei purune siis jäävad hoonele ja inimestele tekitatud kahjud väikseks.
- Tööstuslikud plahvatused – gaasi või muude plahvatuste puhul ei tekita killud laiali lennates inimestele vigastusi.
- Loodusõnnetused – tugeva tormiga klaaspindadesse lendavad esemed ei jõua teie ruumidesse sisse ja ei tekita vigastusi sest kile annab tavaklaasist tunduvalt tugevama kaitseefekti.
- Lisaks kaitsevad turvakiled ka UV kiirte eest mis on üks esemete pleekimise põhjus.


K Kile Grupp OÜ on 3M turvakilede maaletooja ja paigaldaja. 3M turvakiled on maailmas enim tunnustust leidnud turvakiled. Tavaliselt kasutavad just 3M turvakilesid erinevate riikide saatkonnad, pangad, turvafirmad, tehased, miljonid kodukliendid.

3M Ultra Ohutuse- ja Turvakiled on uudsed patenteeritud mikrokihilised kiled, mis no toodetud eriti tugeva liimiga ja annavad kilele väga tugeva rebenemiskindluse. Kiled on tavaliselt läbipaistvad kuid on olemas ka peegeldava päikesekaitseefektiga turvakilesid. Kiled paigaldatakse akende, uste, vaheseinte sisepinnale. See kindlustab hoones olevate laste ja/või täiskasvanute ohutuse.

Kuna 3M turvakiled on omal ala parimad kiled siis K Kile Grupp annab koostöös kiletootja 3M-iga kiledele garantii. Juba antava garantii pikkus on näitaja mille alusel saab tooteid pidada väga kvaliteetseteks – garantiiaeg alates 4-st kuni 15 aastani.

Kui tunnete vajadust suurema turvalisuse järgi kodus, kontoris või mujal siis võtke meiega ühendust – koos leiame lahenduse!


K Kile Grupp OÜ
Liivalaia 22, Tallinn 10118
Tel: 648 7444
E-post: info@kkg.ee
Koduleht: www.kkg.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880