OTSING
  ARCHON+ – kes sa oled?
02.12.2008


ARCHON+ Poola arhitektuuribüroo – see on 18 aastat kogemust, pidevat arengut ja laienemist maailmaturul. Oma 18ndaks aastapäevaks on neist saanud usaldusväärne ja respekteeritav `täiskasvanu`, keda tuntakse kui mainekat firmat nii kodumaal kui mujal Euroopas.

2002. aastast on ARCHON+ tegutsenud välisturgudel. Esmalt viis ettevõte oma kaasaegsed tehnoloogiad ja euroopa stiili Ukraina turule. Tänaseks on ARCHON+ Ukraina osakond üks projektimüügi liidritest ning aastal 2005 kinnitab see Poola arhitektuuribüroo kanda Läti turul, 2006. aastast teostatakse aktiivselt projektide müüki Eestis, Leedus, Tšehhis; 2007. aastast Slovakkias ning 2008. aastast Venemaal. Projektide populaarsus kasvab ka paljudes teistes maades nagu Rootsis, Saksamaal, Itaalias, Valgevenes, Moldovas ning Inglismaal.

Kaubamärk ARCHON+ esindab:


- euroopalikku disaini
- professionaalsust tänu põhjalikult läbi mõeldud projektidele
- kvaliteetseid projekte
- suurt valikut
- madalaid hindu
- põhjalikku dokumentatsiooni
- kaasaegsust ja innovatiivsust tänu energiasäästmise paketile ja optimaalsetele lahendustele
- lühikest tarne tähtaega

ARCHON+ Eestis


Koduinfo OÜ pakub valikuks üle 650 tüüpmaja projekti. Oleme Poola projektbüroo ARCHON+ ametlik esindaja Eestis.

Projektid on kohendatud vastavalt Eesti normidele ning on originaalis eestikeelsed. Projekti hind sisaldab kahte projektikausta, sidumist kliendi krundiga, Päästeameti kooskõlastust ja dokumentide ette valmistamist ehitusloa saamiseks. Kõik projektid on väga põhjalikud ja sisaldavad kogu ehituseks vajalikku dokumentatsiooni (konstruktiivsed sõlmed, armeerimine jne) ning lisaprojekte (küte, vesi gaas, elekter jne).

ARCHON+`i projektide kõrge kvaliteet
Kvaliteet – kõrgeim prioriteet.


Projektbürood ARCHON+ kontrollitakse igal aastal TÜV Rheinland Polska – kõige rangema ning erapooletuma audiitori poolt kvaliteedikontrolli süsteemis. Pidevalt kontrollitakse, et kõik ettevõtte tegevused vastaksid ISO 9001 standarditele. Viimane iga-aastane audit TÜV Rheiland Polska poolt tehti 9. juulil 2008, peale mida omistati ettevõttele järjekordne kvaliteedi sertifikaat organisatsioonis rakendatud kvaliteedisüsteemi vastavuse kohta ISO 9001 nõuetele.

ISO 9001 standard kinnitab, et kõik protsessid projektbüroos ARCHON+ vastavad maailma kvaliteedi standardile. Ettevõte püüdleb pidevalt projektide täiustamisele. Kaasatud on parimad spetsialistid, hangitakse kõige kvaliteetsem ja uuem tehnika ning rakendatakse kõrgeimat tehnoloogiat.

ARCHON+ eesmärk on klientide soovide täitmine
Firma arvestab klientide soovidega, realiseerib need oma projektides ning täiendab varem valminud projekte. Kõik projektid kontrollitakse ja täiendatakse igal koostamise etapil. Kuna firma on algusaastatel pakkunud ka ehitusteenuseid, ehitusjärelvalvet ning ehitusmaterjalide müüki, on reaalne kogemus aidanud täiendada projekte ehituseks vajalike pisidetailideni. Büroos töötavad oma ala spetsialistid jälgivad, et valminud projektid oleksid alati kõrgekvaliteedilised. ISO 9001 kinnitab seda kvaliteeti.

ARCHON+`i projektide valmimise protsess aitab kiiresti ja probleemideta ehitada endale maja. Peale põhjalike jooniste sisaldab projekt kogu vajalike materjalide nimekirja ning kõiki lisaprojekte.

Vajadusel antakse kaasa tasuta luba projekti muutmiseks vastavalt oma soovile.

Enamikel projektidel on kaasas kogu maja ehituseks vajavate ehitusmaterjalide nimekiri ja kogus.

Igale projektile on võimalik lisada värvipalett CD plaadil, millega saab iseseisvalt valida värvigammat oma tulevasele majale.

Projektide ostmine on mugav ja kerge: tellimine otse internetist, kontoris, telefoni või faksi teel.

Valikus on üle 650 valmis projekti ning kollektsioon täieneb pidevalt uute projektidega

Suurepärased võimalused arendajatele


Arendaja saab valida maju, mis on projekteeritud traditsioonilises või kaasaegses stiilis. Valmisprojektid võimaldavad alustada elamurajooni ehitust kiiresti ja probleemideta.

Koduinfo koostöös ARCHON+`i spetsialistidaga aitab vajadusel projektivalikul, et võimalikult optimaalselt ära kasutada kogu kinnistu pinda ning kujundada ilusat elamurajooni. Aitame professionaalsete konsultatsioonidega kogu projekti arengu jooksul.

ARCHON+`i mitmeaastane kogemus elurajoonide kujundamisel aitab ennetada paljusid raskusi ning realiseerida arendaja tööd probleemideta. Koostöö meiega – arendaja riski minimaliseerimine – pakume kontrollitud projekte, mis meeldivad klientidele üle kogu Euroopa. Arenduspaketi lisadeks: majade ja mikrorajoonide visualiseerimine, majade ja mikrorajoonide maketid, valmis reklaammaterjalid, arendusabi.


Koduinfo OÜ
Ropkamõisa 10, Tartu 50113
Telefon: 733 0355
service@koduinfo.ee
www.koduinfo.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880