OTSING
  Kas ehitusmessi tasub külastada?
26.03.2010

Veidi enam kui 2 nädala pärast, täpsemalt 7. aprillist toimub järjekordne Eesti Ehitab ehitusmess. Kas eraisikul tasuks messi külastada? Millele võiks rohkem tähelepanu pöörata oma maja ehitamist plaaniv inimene?


Tulemas eesti suurim ehitusmess "Eesti Ehitab 2010"
Messile tavapäraselt on suur tähelepanu uudistoodetel ja - materjalidel,
mis kindlasti lisab ka majaehitajale uusi valikuvõimalusi. Paljud meist tahaksid teada, millised on energiasäästlikumad aknad, vettsäästvad lahendused või hoopis energiatõhusad konstruktsioonilahendused.

Sellel aastal on suuremat tähelepanu pööratud säästlikele ja ökoloogilistele lahendustele. Näiteks on messil kavas reedel 9. aprillil mitmed selleteemalised seminarid, kus nii üldiselt kui ka kitsamalt konkreetsete materjalide kaupa teemad lahti räägitakse.

Soovitan ehitusmessile võimalusel kindlasti minna. Enne on aga mõistlik läbi mõelda need teemad, mis rohkem huvi pakuvad. Näiteks kui põhiline huvi on hea küttesüsteemi leidmine, siis võiks mõelda enne, mis on Sinu jaoks peamised kriteeriumid. Kas mugavus, töökindlus, ökonoomsus jne. Siis on lihtsam ka messil enda jaoks parimat lahendust leida.

Messil on esindatud ka mitmed moodulmajade tootjad ning varasemate aastate kogemuse järgi võib loota, et selgi aastal tehakse messiga seoses majadele sooduspakkumisi. Hea võimalus neist osa saada.

Messil on väga mugav suhelda firmade esindajatega nendelt nõu küsida. See on hea võimalus, küsida asjatundajatelt nõu ning soovitusi.


Eesti Ehitab 2010 mess toimub 7-10. aprillini Eesti Näituste messikeskuses.
Külastajale on tavapilet 70 kr.

Kas plaanid ehitusmessi külastada?
Loe kommentaare SIIT
 
Firmainfo
  Majaehitaja.ee

Telefon: 5692 5317


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880