OTSING
  Uus kõikehõlmav disainikontseptsioon vannitubadesse
19.11.2007


IDO Seven D: igasse päeva ja iga suurusega vannituppa

IDO on toonud turule paindliku disianikontseptsiooni, mis sobib mitmesuguste vajaduste ja olukordadega. IDO Seven D on uus ja modernne vannitubade sisustussari. Valikus on mööblit, kraanikausse, wc-potte kui ka nendega kokku sobivaid dushisüsteeme. Sisekujundaja Kalle Holmberg on disaininud eri elemendid nii väljanägemiselt kui ka funktsionaalsuselt üheks tervikuks, mis võimaldab ajatuid lahendusi ükskõik mis suurusega vannituppa, isegi kõige väiksemasse.

Vannituba on tänapäeval sama tähtis osa kodust kui köök või elutuba. Uuringutega on tõestatud, et selles ruumis veedetakse üha enam aega – vannituba pole enam ainult pesemiseks, vaid ka lihtsalt lõõgastumiseks. IDO Seven D on heas kooskõlas uusimate vannitoatrendidega.

Kontseptsiooni lähtekohaks on olnud tavaline põhjamaine väiksepoolne vannituba, kuid sobivus on kindlustatud ka uuema aja ”koduspa’ga”. Laia haardega Seven D lahenduste abil on võimalik sisustada vannitoad moodsalt ja stiilselt. Lisaks innovaatilisele disainile toob IDO Seven D endaga kaasa ka mitmeid nupukaid detaile ja uusi leiutisi. Mööblivalikust leiab rikkalikult valikuvõimalusi erinevate mõõtude ja värvivalikuga. Laiad ja madalad kraanikausid tagavad vähese veekulu, jättes ruumi kappidele ja riiulitele.

Kasutusele on võetud uusim tehnika – WC on varustatud kahekordse loputuspaagi ja unikaalse sisseehitatud värskendajaga. WC poti kasutamine on tehtud mugavamaks, suurendades kõrgust 20 mm võrra, millega on arvestatud inimeste üldist pikkuse kasvu. Istmekaane eemaldamine on tänu kiirlukustusele eriti hõlbus. Ühtlasi on saadaval hüdrauliliselt töötav hingemehhanism, mis aeglustab kaane allalangemist ja kaas sulgub vaikselt.

IDO toodetel on garantii 2 aastat, IDO Tammisaari tehases valmistatud portselantoodetele kehtib 10 aastane garantii valmistusvigadele ning 5 aastat wc loputusmehhanismile.

IDO Seven D on suurepärane lahendus nii uue kodu ehitajaile kui ka remontijaile. Kavandamisel on abiks lihtsalt kasutatav veebitarkvara - oma vannitoa võid planeerida otse veebilehitsejas www.ido.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880