OTSING
  Parimad tellijad saavad parimad ehitajad?
02.12.2010

Viimase aasta jooksul on toimunud Eestis aktiivne ehitusturu korrastumine. Ühelt poolt on oluliselt vähenenud tellimuste hulk, eriti eratellijate osas. Teise küljest on see kaasa toonud paljude ehitusettevõtete kadumise, kas siis pankroti teel või lihtsalt tegevuse kokkutõmbamisega.


Uuesti on paljud ehitajad läinud üle lahe Soome ja seda lihtsal põhjusel. Eestis pole neile tööd. Soome seevastu ülemaailmase finantskriisi aegu võttis vastu otsuse investeerida ja seetõttu on seal ehitussektoris tööd piisavalt.

Üle lahe on liikunud aga sellised töömehed, kes suudavad seal oma teenust pakkuda ning seetõttu on siinpool lahte häid töömehi sellevõrra vähemaks jäänud.

Eestisse on järele jäänud vähe sellised ehitusfirmasid, mis suudavad pakkuda väga head teenust. Kuid nendel vähestel on nüüd võimalus kliente valida. Nad ei lähe enam kaasa ülimadalate hinnatasemetega. Nad teavad oma väärtust ja teavad, millist klienti otsida.

Hea klient on ehitaja jaoks see, kes suudab teha korraliku eeltöö, korraliku projekti, teeb korrektse hinnaküsimise ning suudab teenuse eest korrektselt tasuda ning panustab koostööle.

Hea ehitaja endale töövõtjaks saamine eeldab täna ka kliendipoolset taset.

Parimad tellijad saavad parimad ehitajad!.
 
Firmainfo
  Majaehitaja.ee

Telefon: 5692 5317


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880