OTSING
  Klaas lisab ruumile avarust ja omapära
11.01.2011


Klaasprojekt OÜ pakub oma klientidele palju põnevaid klaaslahendusi nii kodude kui ka kontoriruumide sisustamiseks. Kiiresti ja kvaliteetselt valmivad kogenud meistrite käe all mitmesugused klaaspiirded, vaheseinad, dušinurgad, uksed, saunaseinad ja palju muud huvitavat.


Sageli soovitakse oma lahtisele terrassile kinniehitust, et ka talvel oleks seal mõnus istuda. Samuti on ettevõte valmistanud klaasist treppe, põrandaid ja teisi huvitavaid klaaslahendusi. Klaasprojekt OÜ poole pöördudes, ei ole kliendil soovitud klaaslahenduse mõõte ega täielikku või konkreetset nägemust vaja teadagi. Piisab, kui soovitud lahendusest on olemas vähemalt idee või mõte, sealt maalt oskab ettevõte juba edasi soovitada ja nõu anda. Mõõdud võtab Klaasprojekti meeskond alati ise, et võimalikult täpne ülevaade saada.

Projekti valmimine sõltub selle mahust ja keerukusest – näiteks eraisiku dušinurga puhul ei kulu selleks kauem kui 2-3 nädalat.


Kliendikesksed terviklahendused


Klaasprojekt OÜ pakub oma klientidele terviklahendusi ehk siis kogu projekti algusest lõpuni. Ise korraldatakse kogu töö ning ka paigaldamine, mitte ei saadeta kliendi juurde mitut erinevat inimest. Ettevõte suhtleb ise tihedalt oma klientidega ning just see on aidanud võita väga paljude usaldust. Personaalne suhtumine on äärmiselt oluline juba selleks, et ei tekiks nii-öelda „kolhoosi“ meeleolu, kus keegi ei tea kolleegide tegemistest. Toodete hinnaklass on keskmine kuni kõrgemapoolne, kuid oleneb siiski konkreetsest projektist ning just viimasel ajal on tehtud mitmeid üsna soodsaid töid. Kindlasti tasuks hinna asjus Klaasprojekti meeskonnaga nõu pidada ja arutada erinevate hinnatasemete võimalusi. Klientitel ei tasu alati valida kõige soodsam pakkumine, kuna sageli võib juhtuda, et esialgu väga odavalt saadud pakkumine kujuneb lõppkokkuvõttes hoopis märgatavalt kulukamaks kui kvaliteetsem ja mõnevõrra kallima hinnaga omandatud klaaslahendus. Oluline on saavutada kvaliteedi ja hinna suhte tasakaal.


Pakub palju võimalusi

Tänapäeva eramajades on sageli palju avatud ruume, mõnikord soovitakse siiski väikest eraldatust. Just selleks sobibki klaasist vahesein ülimalt hästi, see näeb välja väga nägus, toob juurde palju valgust ning annab ruumidele visuaalselt ka avarust. Lisaks vaheseinale pakub klaas tohutult palju kasutusvõimalusi ning see sobib ühtviisi hästi igale poole – nii koju kui kontorisse, nii eramajja kui väikestesse korteritesse. Viimasel ajal tellitakse klaasist sageli just rõdu- ja terrassipiirded. Kindlasti on väga omanäoliseks lahenduseks klaasist sisetrepp, mis valmistatakse spetsiaalsest kolmekihilisest põrandaklaasist – purunemist ei maksa seega karta! Koos paigaldusega tellides pakub Klaasprojekt OÜ kõigile oma toodetele garantiid kaks aastat.

Parimat soovides Klaasprojekt OÜ
 
Firmainfo
  KLAASPROJEKT

Telefon: 674 8809, 5822 6150


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880