OTSING
  Universaalne porimatisüsteem
02.02.2011


Lincona valikus on universaalne lahendus porimatisüsteemidele.
Muovihaka porimatid on valmistatud spetsiaalsest PVC ja kummi segust olles efektiivsed temperatuurivahemikus -35˚... +70˚C. Muovihaka moodulmattide üks suur eelis on võimalus porimatt tükkidest (moodulitest) lihtsasti kokku panna objektil.

Muovihaka moodulmatid lõigatakse parajaks süvendi või tuulekoja järgi tugevate teravate kääridega või tikksaega. Kuna moodulmatid ei vaja pingutustrosse, saab neid vabalt ükskõik, millisesse kujusse lõigata.
Muovihaka moodulid haakuvad lihtsamini kui enne kokkulöömist neile piserdada (puhast) vett. Kui moodulmatte on vaja paigaldada kaldpinnale, tuleb matid kinnitada alusesse spetsiaalsete ankrutega (saab juurde tellida).

Muovihaka moodulmattide hooldus on imelihtne – kordamööda rullitakse kokku pool porimatti ning aluspõrand puhastatakse tolmuimejaga

Tootevalikus on 7 erinevat toodet:

Silver Brush - efektiivseim porieemaldaja. Sobib väga hästi esinduslike fuajeede tuulekodadesse poritõkkesüsteemi esimeseks osaks. Matt on KONTSAKINDEL!

Silver Brush Rib - vaheldumisi harjaridadega on matil jalatsit kuivatavad nõelviltribad. Sobib väga hästi esinduslike fuajeede tuulekodadesse nn.ülemineku-tsooniks harjavalt alalt kuivatavale alale. Matt on KONTSAKINDEL!

Silver Rib - nõelviltribadega porimatt. Sobib väga hästi esinduslike fuajeede tuulekodadesse jalatsit kuivatavaks tsooniks. Soovitame kombineerida koos Silver Brush-i ja/või Silver Brush-Rib-iga. Matt on KONTSAKINDEL!

Combo 16 - äärmiselt vastupidav väga pika kasutusega mustust ja pori jalatsitelt eemaldav moodulmatt. Olles nn. “avatud konstruktsiooniga” laseb Combo tolmu ja liiva endast läbi olles samal ajal KONTSA- ja KÄRUKINDEL! Kaalult kergena on Combot väga lihtne hoolduseks kokku rullida. Sobib väga hästi kombineerimiseks INTEGRA matiga.

Combo 9 - ülimalt vastupidav, kuid vaid 9mm paks porimati-süsteem, mis on sobilik kasutamiseks nii koos Combo 16mm moodulmatiga kui ka täiesti omaette süsteemina. Üks selle õhukese mati unikaalsetest võimalustest on moodustada 7mm madalam „vann“ keset Combo 16mm matisüsteemi kuhu omakorda saab paigaldada kas kuivatava porivaba või logomati. Enamasti leiab Combo 9 siiski kasutamist kohtades, kus puudub selleks tavaliselt ettenähtud süvend ning porimatisüsteem on vaja paigaldada olemasoleva põranda peale. Paljud kasutajad on Combo 9 matti kasutanud „tagurpidi“, sest mõlemad pooled on silmale ilusad vaadata – üks pool on lihtsalt jalatsile agressiivsem kui teine. Combo 9 on KONTSAKINDEL

Integra - eelkõige sobilik kasutamiseks koos COMBOGA olles teine e. kuivatav tsoon. Olemuselt on Integra kombinatsioon elastsetest lamellidest ja vastupidavast vett-imavast fiibervaibast (valida 3-e tooni vahel). Integra on liiva läbilaskev ning samas KONTSA- ja KÄRUKINDEL. Kuna Integra ja Combo moodulid on vabalt kombineeritavad, saab luua igakord ainulaadse porimatisüsteemi.

Jaguar PE - väga vastupidav ja kulumiskindel, erinevalt eelmistest toodetest jäiga konstruktsiooniga. On libisemiskindel ning väga hästi vett ja prahti koguv matisüsteem sise- ja välistingimustesse. Taludes keskmisest suuremaid koormusi sobib kasutamiseks ka garaažides, ladudes, terrassidel, messisaalides ja tööstuslikel pindadel. Vajab aluseks jäika ja tasast pinda. Standardtooniks on tumehall (grafiit), kuid võimalik tellida paljudes kirgastes toonides.

Porimatt on oluline ja aitab pikendada teie põrandate eluiga.

Toote info ja hinnad on nähtavad SIIN
 
Firmainfo
  LINCONA PÕRANDAKESKUSE KAUPLUSED

Telefon: 679 1723, 610 3750


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880