OTSING
  HK 35 ehk Graanulsoojustus õhutühimikesse
23.08.2012


Soojust läbilaskvad seinad jahtuvad kiiresti ja neist õhkub külma, mis vähendab tunduvalt elukvaliteeti. Sellega kaasnevad teisedki ebasoodsad faktorid, nagu näiteks mitteküllaldane isolatsioon, ruumide ebapiisav tuulutamine ja külmasillad, mis koos soodustavad tervist kahjustava hallitusseene teket. Seinte kõrge niiskustase võib tekitada ka hoone konstruktsioonides kahjustusi.

HK 35 on efektiivne soojusisolatsioonimaterjal, mis on eriti sobilik vanade hoonete välimiste topeltseinte soojustamiseks, millega saab täita kõik välisseina müüride vahel olevad õhuvahed ja õõnsused. Süsteem sobib ideaalselt ka siseseinte soojustuse parandamiseks, ära vajunud või defektselt paigaldatud villade tühimikesse, mis saavutatakse uusima täitemeetodi kasutusele võtmisega. HK 35 soojusjuhtivus tegur λ = 0,034 W/m·K, see muudab Teie eluaseme hubasemaks ja vähendab tunduvalt küttekulutusi.

Eelmise sajandi alguses olid Saksamaal, Taanis, Hollandis ja ka Inglismaal laialt levinud topeltseintega hooned (sisemine ja välimine sein, nende vahel 5-10 cm tühja ruumi). Sellel põhimõttel on ehitatud maju ka Eestis ja paljudes teistes Euroopa riikides. Tänu seinakonstruktsioonide vananemisele on sellistes majades küttekulud väga suured (soojajuhtivuse koefitsient on ligikaudu 1,5 W/m2K). Aasta jooksul küttesoojuse kulu võib ulatuda kuni 300 kW/h ühe ruutmeetri kohta. Sellest tulenevalt võib suur lisakulu Teie maja turuhinda oluliselt mõjutada. Kasutades seda isolatsiooni liiki keskmise pereelamu soojustamiseks võib aastas küttekulutuste sääst olla 280,- kuni 750,- eurot. HK 35 on suurepärane investeering, mis on kasulik mitte ainult ümbritsevale keskkonnale, vaid ka Teie rahakotile. Seinte soojustamine HK 35-ga on majanduslikult kasulik.

Meie pakume lahendust, mis teeb Teie elumaja mitte ainult soojemaks, vaid vabastab selle ka üleliigsest niiskusest. Soojustatud elumajas elamine on palju hubasem ja tervislikum, millega säästad ka oma raha!

HK 35 paigaldamiseks kasutatakse uut sissepuhumise meetodit (suruõhuga). Sel moel täidetakse seinte vahed materjaliga nii, et see on täidetud 100 %.

Isolatsioonitööde käigus kasutatava sissepuhumise meetodi eelis on see, et teie hoone fassaad säilib täielikult. Hoone seina tehakse augud läbimõõduga 25 mm, materjal puhutakse seintevahelisse ruumi ja peale seda puuritud augud suletakse ja viimistletakse vastava seguga. Liigse tolmu ja prahita, kiiresti ja esteetiliselt.

Süsteemi eelisteks on:

• HK 35-ga on võimalik soojustada topeltseintega vanu hooneid, mis parandab tunduvalt nende soojusisolatsiooni.Vananemiskindel.
• Paigaldamine teostatakse väikeste puuritud kanalite kaudu (alates 20 mm) – kiiresti, lihtsalt, tolmu tekitamata ja hoone fassaadi rikkumata.
• Materjal paigaldatakse erilise täitmise (sissepuhumise) meetodi abil, mis toimub kiiresti, puhtalt ja ökonoomselt.
• Lõhnatu
• Kondentsvett ei teki (hea difusioon)
• Energiasäästlik
• Vananemiskindel
• Mädanemiskindel

Sobivus

HK-35 on kohapeal paigaldatav soojustusgraanul kahekihilistele müüritistele, olemas olevale välisseintele soojustuse parendamiseks, sobib paigaldamiseks ka kipsplaadi taha seest poolt jne, eriti hästi sobib vanade hoonete soojustamiseks.

 
Firmainfo
  Therm

Telefon: 5660 6010
E-mail: Saada kiri
WWW: www.therm.ee


Aadress: KEEMIA 24, TALLINN, Harjumaa
Reg. kood: 11343909
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880