OTSING
  Uued Karelia parkettpõrandad kannavad endas idüllilist vaimu ja urbanistlikku hinge
22.11.2012


Meid ümbritsev maailm on piiramatu inspiratsiooniallikas nii muusikutele, filmitegijatele, kunstnikele kui ka sisekujundajatele. Mõned inimesed saavad oma parimad ideed loodusest, maaelu rahulikkusest või vee lähedusest, samas kui teiste peamiseks inspiratsiooniks on maailma suurlinnade tormiline elu ja lakkamatu sagin.

Karelia parkettpõrandate kollektsioonid Idyllic Spirit ja Urban Soul on loodud mõlemale inimrühmale: need lisavad sisekujundusse kevadist maalähedust kui ka linnadžungli rütme.

Kollektsioon Urban Soul

Kollektsioon Urban Soul ammutab inspiratsiooni linnakeskuste karmidest rütmidest ja vastupandamatust liikumisest. See on kogum ainulaadsetest ja julgetest parkettpõrandatest, mis on täis pulbitsevaid tundeid ning millest õhkub isikupära ja võimaluste paljusust. Tänu nendele põrandlaudadele, millele linnakeskkonna elemendid on andnud nime ja linliku aura, saate muuta oma kodu tõeliseks kunstiteoseks ja isikupäraseks ruumiks, kus saab elada linnaelu muutlikus rütmis.

Parkettpõrandad Urban Soul on saadaval mitmes värvitoonis, alates hõbevalgest kuni tumehallini, lisaks ka tumepruunina. Erinevate puidu- ja pinnatöötlustehnikate koosmõju tulemuseks on parkettpõrandate vastupidav ja isikupärane ilme, mis sulandub hästi linnakeskkonda.


Urban Soul - kollektsiooni kuuluvad:

Tamm Electric Light 1- ja 3-lipiline
Tamm Concrete Grey 1- ja 3-lipiline
Tamm Promenade Grey 1- ja 3-lipiline
Tamm Story 188 Railroad Grey 1-lipiline faasitud
Tamm Story 188 Smoked Asphalt Grey 1-lipiline faasitud
Tamm Story 188 Smoked Roastery Brown 1-lipiline faasitud
Tamm Story 188 Smoked Docklands Brown 1-lipiline faasitud

Kollektsioon Idyllic Spirit

Parkettpõrandad Idyllic Spirit on inspireeritud romantikast, meeldivatest mälestustest ja kevadisest loodusest.

Inspireerituna loodusest ja lilledest, puuviljadest ja taimedest, mis annavad kollektsioonile Idyllic Spirit iseloomuliku ilme, ühendavad need parkettpõrandad endas vana ja uue õhustiku, tagavad mälestustele tuginedes täiusliku harmoonia ning pakuvad põnevatele kujunduslikele üksikasjadele uusi kasutusvõimalusi. Need annavad teie kodule viimase lihvi, täidavad selle loodusliku puidu soojuse ja rõõmsameelsusega ning loovad rahuliku maailma, milles kõik on täpselt nii, kui peab.

Karelia parkettpõrandad Idyllic Spirit on saadaval erinevates värvitoonides, mis hõlmavad nii võluvaid ja õrnu looduslikke pastelltoone kui ka säravaid ja erksaid toone, alates virsikuroosast kuni sinise ja mündiroheliseni.


Idyllic Spirit - kollektsiooni kuuluvad:

Saar Story 138 Bluebell 1-lipiline faasitud
Saar Story 138 Pink Primrose 1-lipiline faasitud
Saar Story 138 Mint 1-lipiline faasitud
Saar 138 Pale Peach 1-lipiline
Saar 138 Blue Lily 1-lipiline
Saar 138 Green Apple 1-lipiline
 
Firmainfo
  UPOFLOOR EESTI

Telefon: 656 2753, 506 3550


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880