OTSING
  AS Toode esitleb Printech® tehnoloogiat
20.03.2013

AS Toode kutsub Teid 04.aprillil 2013 kell 12.00 Eesti Ehitab
näituse raames toimuvale tasuta esitlusele, mis tutvustab uudset pinnakatte lahendust metallpindadele.

Erinevalt pealekleebitavatest või värvitavatest lahendustest on tutvustatav PRINTECH süsteem viimase katte alla tööstuslikult lisatav kiht, mis tagab lõpptootele kauakestva lõpplahenduse. Loodame selle sammuga
natuke elavdada väga kesise värvivalikuga teraskatuste maastikku.


Mis on Printech® tehnoloogia?

Printech® on eksklusiivne pinnatöötlus metallist katuse- ja fassaaditoodetele. Dongbu Steel (Lõuna-Korea) poolt väljatöötatud lahendus annab kümneid võimalusi hoonete välimuse või ka interjööri muutmiseks. Valikute hulgas on nii naturaalseid kui ka äärmiselt tööstuslikke ja tehislikke mustreid - valikuid piiravad vaid soovid ja fantaasia. Peamised kasutusvaldkonnad on katused, fassaadid, siseseinad ja muu interjöör, metalluksed ja teised metallpinnad.

Pinnakate kantakse tsingitud terasele offset-printimise meetodil, mis jääb omakorda tuntud pinnakatete alla (peamiselt kasutatakse polüester või PVDF pinnakatet) ja annab toodetele teada-tuntud ilmastikukindluse ja garantii. Tegemist ei ole pealekleebitava kattega!

Pinnakatte paksus 30-35 mikromeetrit (tavaolukorras kasutatav pinnakate on polüester ja PVDF-katte korral 27 mikromeetrit).
Pinnakatte garantiid: polüester 10 aastat, PVDF 20 aastat.

Dongbu Steel on Lõuna-Korea terasetootja, kelle tootevalik lahendab ka nõudlikuma tellija ja arhitekti nägemused. Toodete tehnilised omadused täidavad kõiki Eestis- ja põhjamaades esitatud nõudeid ja standardeid. Printech® tooteid pakub Eesti turul Dongu Steel koostööpartner AS TOODE.


AS Toode tagab 50 esimesele registreerijale tasuta sissepääsu ka messile. Esitlus on kõigile tasuta, aga registreerinutel on ka sissepääs messile nö. paketis.
Pakutakse suupisteid, kaasa saab tootenäidiseid ja katalooge.

http://www.toode.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880