OTSING
  Ukselink võib olla sinu lemmikvärvi
05.11.2013



Kodu kujundamisel pööratakse ühe enam tähelepanu aksessuaaridele. Ukselink või käepide võiks olla isikupärane, just sinu kodu interjööriga sobituv nii disaini, värvi kui ka pinnatöötluse poolest. Näiteks eritellimusel valmistatud väärispuidust uks seab ukselingi väljanägemisele veidi teised nõuded kui tavaline valge või kroomitud pinnatöötlus.



Kodu miljöösse saab pidulikkust ja erilisust pakkuda uudse pinnatöötluse ABLOY DRAGON abil. Efektne, tume kroompind annab lingile kena peegelläike. Lisaks ukselinkidele on saadaval uudse pinnatöötlusega ka võtmepesakuplid, -väändenupud, kattekilbid ja tualettruumi väändenupud. Nii on võimalik kasutada kogu kodu kujundamisel sama stiili ja värvitooniga sulustevalikut.

Sellest sügisest valmistab Abloy Oy tehas ukselinkidele-sulustele

ka teisi erivärvilahendusi: türkiissinine, beež, purpur, grafiit, tumesinine, mattmust, mattvalge. Enamikul erivärvidel (välja arvatud mattmust ja mattvalge) on kaunis pärlmutter-efekt, mis annab ukselingile erilise läikevarjundi. Erivärvilahendusi saab aga valmistada kogu RAL-kaardi värvispektri ulatuses. Nii saab luua näiteks lasteasutustesse erivärvliste sulustoodetega rõõmsa ja lapsemeelse interjööri.

Lisainfot leiad siit.
 
Firmainfo
  ABLOY OY EESTI FILIAAL

Telefon: +372 650 4590 (tehniline- ja tooteinfo)


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880