OTSING
  Akrüül-fassaadiplaadid interjööris - uusim moetrend
07.11.2013


Järgides kaasaegseid suundumusi, kujundatakse elu- ja avalikud ruumid aina sagedamini HI-TECH stiilis. Sirged jooned ja lihtsad geomeetrilised kujundid interjööri disainis, kaasaegsete materjalide, nagu erksat värvi metall- ja klaaselementide kasutamine on muutunud antud stiili lahumatuks osaks. Kui soovite saada ideaalselt siledad ja läikivad pinnad oma interjööri, siis akrüül-fassaadiplaat on parim lahendus.

Akrüül-fassaadiplaat, mida pakub meie ettevõtte, on 16 mm PLP, esiosa on kaetud läikiva akrüülplastikuga paksusega 1.4 mm, luues peegelefekti. Plaadi tagaosa on matt, kaetud 1.2 mm paksuse plastikuga, mis on esiküljega samas värvis.

Meie poolt pakutavad Itaalia läikivad akrüül-fassaadiplaadid – on uusim Euroopa mööbli moetrend. Sellel materjalil on suur värvipalett ja seda on lihtne hooldada. Tänu paksule, 1.4 mm akrüülkattele ja värvi ühtsusele kogu materjali sügavuses on kriimustused pinnalt kergesti lihvitavad. Nii, võime julgelt öelda, et mööbel akrüülfasaadiga särab aastaid igas interjööris.


Eritunnused:

- ideaalselt sile pind
- unikaalne läige - 100 gloss
- fassaadi tagaosa - matt plastik fassaadi värvis
- kõrge vastupidavus pinna värvi- ja läikivuse muutusele

- stabiilsus kokkupuutel kuuma auru ja vedelikuga
- vastupidavus deformatsioonile mööblitootmisel
- taastamise võimalus - väikesed kriimud on eemaldatavad
- keskkonnasõbralik - ei sisalda raskmetalle, kantserogeenseid elemente

Mööbli akrüüli kasutavad aktiivselt arhitektorid ja disainerid üle kogu maailma, mitte ainult kodus, vaid ka avaliku ja kontori interjööris. Enamasti võib seda leida HI-TECH stiili interjöörides, sellistes toodetes nagu köögid, kontorimööbel, vastuvõtu töölauad, seinapaneelid, kaubanduslikud seadmed, erinevad mööbli- ja seinakonstruktsioonid.

Kuid peamiselt kasutatakse akrüüli erinevate mööblite fassaadide valmistamisel, kõige sagedamini kodu ja kontori köökides. Fassaadide otstele liimitakse akrüülserv, mis on dekoratiivpinnaga sama värvi, või muu materjal, näiteks 3D multiplex serv. Samuti on võimalik kasutada alumiiniumist profiili.
Lisateavet akrüüli kasutamise kohta, võite alati saada akrüüli tarnijatelt ning mööbli tootjatelt.
 
Firmainfo
  PLAADIKESKUS

Telefon: 3360 339, 5810 4511
Faks: 336 0339
E-mail: Saada kiri
WWW: www.plaadikeskus.ee


Aadress: Tartu põik 2P, Jõhvi 41537, Ida-Virumaa
Reg. kood: 10456801
 
 
  Lisakontaktid:
566 38836
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880