OTSING
  Sinu kodule ainuomane isikupära Sunoreki tekstiilkardinatega
04.07.2014

Õigesti kujundatud kodu on koht, kus on võimalik igapäevaselt energiat taastada. Kodu isikupärasemaks ja hubasemaks muutmiskes on võimalik kasutada mitmeid erinevaid sisustuselemente. Kuidas mõjutavad seda tekstiilkardinad?



Maarjamaalased on juba ammu uskunud, et meil on kuskil enda jaoks puu, kes annab meile kosutust. Jaapani naturopaatide arvates peaks inimene oma tervise huvides veetma igal aastal metsas puude seltsis 250 tundi. Oleme ju kõik nõjatunud vastu puud ja tahtnud tema ümber käsi kokku lüüa ning siis tundnud ennast tugevamana. Eriti suure portsu fiilingut saame kevadel puude lehtemineku ajal esimesi õrnrohelisi lehepungi silmates. Sellest sisemisest vajadusest on ka tekstiili trendides leidnud oma koha nõtked puukontuuride kujundid. Sunoreki kollektsioonist leiad mitmekülgse valiku trendikaid kangaid, millest valmistatakse vägagi looduslähedasi tekstiilkardinaid ja voodikatteid, et hoida ka koduseinte vahel emotsionaalset ja visuaalset sidet meile jõudu andva ning tervendava metsaga.



Evolutsiooni psühholoogid on leidnud, et lill teeb inimesed õnnelikumaks. Lill kingib inimestele oma ilu ja aroomi, kordumatuid aistinguid, haprust, õrnust. Lillel on oma iseloom, saladuslik sisemine maailm – nagu ka inimese hing. Nähes hommikul vaasi lilledega, oleme me kogu päeva särtsakamad ja vähem stressis. Mitte iga lill ei tähenda, et ma armastan sind, sa kingi oma töökaaslastele lilli madalseisu ajal, sest lilled ja taimed töökohal suurendavad tootlikkust. Kodutekstiilide loojad on ajast aega lillede lõpmatut värvikirevust ja ilu näidanud kangastel väga erinevate tehnikate abil, kus me näeme järjest ilusamaid trükimustreid, kootud mustreid, kangasse söövitatud musterid. Lillede piirjooned on kord konkreetsed ja kontrastsed või siis jälle hajuvad vikerkaarevärvilised värvidemängud.



Ornamentika juured ulatuvad tagasi ürgaega, kust alates on ornamendil olnud sageli sümboolne tähendus. Juugendlikud, looklevad ja nõtked jooned on sündinud kunstnike soovist vältida vana ja luua uut ning omapärast stiili.

Laineline joon toob sisse õhulisuse, kerguse, graatsia ja vabaduse tunde. Joon peab olema elav, pulseeriv, elustama elutut ja aktiviseerima kõik pinnad, mida ta katab, see peab endasse haarama loodusliku energia ja taimede elujõu. Sageli kasutatav motiiv õiepung või -nupp on siin uue kasvu ja elu sümbol. Juugendi pärandi uudsus, jõud ja radikaalsus on põhjuseks, miks kiirete muutuste ja ümberkorralduste aegadel ühiskonnas, kui inimesed tunnetavad, et nad on astunud uude ajastusse, vaatavad nad inspiratsiooni leidmiseks tagasi juugendile – ajastule, mil inimesed seisid analoogsete probleemide ees.
Sisustustekstiilides on juugendi stiilist kujunenud omamoodi klassika, ikka ja jälle leitakse uued värvid ja tehnikad, et näidata seda kaunist seksuaalsuse ja vabaduse loodud stiili.

Kui oled Sunoreki kollektsioonist leidnud enda meeleolule vastava mustriga kanga, saavad Sunoreki kogenud kardinadisainerid aidata Sind sobiva kardina mudeli valikul. Kardinate mudelitest on väga populaarseks kujunenud
kardinapuu all ühtlaseselt lainetavad lihtsad ning sirged tekstiilkardinad. Samas ka tekstiiroomakardinate funktsionaalsus on endiselt vaieldamatult parima lahendusena minimalistlikus modernses interjööris alles, sest see lahendus annab kanga mustrile kõige parema võimaluse esile tõusta ja roomakardinate mehhanismide paigaldus- ning liikumisvõimalused ei erine enam oluliselt sellistest tavapärastest aknaraamile kinnitatavatest kardinatest nagu ruloo-, riba- või voldikkardin.

Kombineerides Sunoreki kangakollektsiooni kuuluvad puukontuuri, kauni lillemotiivi või ornamentikaga kaunistatud tekstiilid Sunoreki kardinapuude või funktsionaalse roomakardina mehhanismiga, võid olla kindel, et oled trendika, isikupärase ja energiat taastava kodu omanik.

Vaata ka meie juuli kuu eripakkumisi
Facebook
Tekstiilkardinad

SUNOREK müügisalongid


 
Firmainfo
  SUNOREK AS SALONGID

Telefon: 5329 2225, 5331 4117


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880