OTSING
  Mini-sisebassein ja Maksi-mullivann - kuidas hoida vesi puhtana
03.12.2014

Olgu tegemist suurte sisebasseinide või maksi mullivannidega, kõigi selliste veemõnukohtade juures tekib küsimus, kuidas ja millega hooldada või kui tihti vahetada vett?


Kuidas suhtuvad inimesed mõttesse, et jätaks vee vanni. Ehk, et kasutaks korduvalt ühte ja sama vett seda soojendades ja puhastades. Loomulik reaktsioon on: "Ei, mina ei pese ennast ühe ja sama veega...” või “Ah las ta olla, miks mul seda vett ikka vaja vahetada on...” Suurtes basseinides ju vett ei vahetata, ega ka isiklikes ega üldkasutatavates SPA basseinides. Samas näeme, et vannid lähevad aastast-aastasse suuremaks, seda nii suuruselt, sügavuselt ning ka võimsuselt.
Sellest lähtuvalt teeb Kodubassein selgitustööd ka Eestis, järgige säästlikumat eluviisi, kasutage vanni alati, kui selleks on võimalus ning ärge jätke vannimõnusid nautimata põhjusel, et ei viitsi suurt vanni veega täita...
Kuna mujal maailmas käitutakse sellise malli järgi ning seda peetakse loomulikuks, on Kodubassein spetsialistid arvamusel, et vee kokkuhoiu suunda tuleb järgida ka Eestis.


Suurte mullivannide ja minibasseinide juures võib näiteks vaja minna selliseid seadmeid, et säilitada vee puhtust ja vee mittejahtumist:
* filterseade, millega puhastada vett, seda välja laskmata;
* soojusvaheti, vee seisundi kontrollimisseadmetega (näiteks kümblemise veemahuti suurus 2x4x1,3m, vett soojendatakse soojuspumbaga);
* basseini kate, aurumise takistamiseks koos käsitsikerimismehhanismiga;
* trafodega veealuseid valgusteid koos Kromoteraapia ehk värviteraapia valmiduse ja võimalusega;
* õhukuivatusseade.
Seadmeid võib planeerida ja paigaldada basseini servale, duširuumi äärde ja üldse mitte põranda alust pumbaruumi mitte ehitada.

Nende seadmete ja lisatarvikute loetelust võib järeldada, et tegemist on suuremat sorti kümblemiseks mõeldud ehitisega, mille vee kogus on piisavalt suur, et seda täita kord nädalas, rääkimata võimalusest käia iga päev vees.
On saadud aru tõsiasjast, et vesi jahtub pinnaauramise teel. Kuid mitte ainult, selline intensiivne aurustumine põhjustab ka niiskust, mille lõpptulemuseks on hallitus ja mädanemine.
Selge on ka see, et peale sellise kulutuse tegemist soovitakse vett nautida täiel rinnal - miks mitte teha seda läbi värviteraapia. Nautida - tähendab omakorda seda, et kasutaja ei peaks muretsema vee korrashoiu ega selle temperatuuri pärast.
Tänane vee korrashoid ei tähenda kloori. Klooriallergia on teada-tuntud probleem ning sama tuntud on kloori spetsiifiline vänge hais. Selle lahendusena pakub Kodubassein välja osonaatoreid, soolakatalüsaatoreid ja muid seadmeid, ehk ei haisule ning punetunud silmadele.
Tänaseks on selliste klientide soovid rahuldatud ja sellel perel võimalus nautida basseini mõnusid just siis, kui selleks tekib soov.


* Osonaator
Mis on siis osonaator?
Osonaator tekitab osooni, mis seeläbi puhastab vett. Osonaatorit saab paigaldada väikestele sisebasseinidele ja mullivannidele
(soovitatav veemaht 200-10 000 liitrit).



* Katalüsaator
Suurematele basseinidele pakume soolakatalüsaatorit.
Selle tulemusena on vesi lapsesõbralik, ei ärrita silmi ega nahka, ei tekita allergiaid. Vesi on ligilähedane Balti mere soolasusega.


Kodubassein pakub sulle parimad ja sobivaimad lahendused veemõnude nautimiseks just sulle sobival hetkel ilma et peaksid iga kord uut vett basseini laskma. Vee korduv kasutamine aitab hoida raha kütte, vee ja elektriarvete pealt kokku. Boonusena võidame ka lisa aega, mida alati kipub väheks jääma ning tervist, mis on kalleim vara.

Helistage, kirjutage – usume, et suudame Teid üllatada !
SPA – Salus per Aqua
Kodubasseini töögrupp.

Mini sisebasseinid.
Maksi mullivannid.
Soodne hooldus.
Puhas vesi.
Läbimõeldud vee soojendamine.


Helar Cryptography OÜ
Kaubamärk „Kodubassein“
Tabasalu, Ranna tee 2
Suurupi, Pähna tee 7
Küsimuste korral helista +372 607 6314
 
Firmainfo
  HELAR CRYPTOGRAPHY KODUBASSEINID

Telefon: 607 6314


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880