OTSING
  Toad soojaks pelletikaminaga FineFloorsilt
22.09.2016

Pelletikaminad on mõistlik valik rohkem kui ühel põhjusel - võrrelduna teiste kütteliikidega on pelletid soodsad, põlevad kaua ja annavad väga palju sooja. Pelletitest ei teki tuppa tolmu või muud mustust, kuna need on pakendatud paksust kilest kottidesse.



Põledes tekib pelletitest väga vähe põlemisjääke, mis võimaldab pelletikaminal töötada maksimumvõimsusel ja kaob pidev vajadus põlemiskambrist tuhka eemaldada. Kuid mis peamine - pelletid on ökoloogilised. Pelleteid tehakse puidujääkidest ja saepurust, mis jääb üle puidu töötlemisel. Pelletid ei sisalda kemikaale ning loetakse biomass-kütuseks. Pelletite põlemisel tekkiv CO2 ja NOX gaaside kogus on minimaalne.



FineFloors salongil on au pakkuda esimesena Eestis Eva Calor pelletikaminaid. Kuna Eva Calor valik on laialdane, leiab enda interjööriga sobiva variandi igaüks. Esimesena Eestis pakume ka sisseehitatavaid ehk integreeritavaid pelletikaminaid. Majadesse ja korteritesse läbi mitme korruse läbivate ruumide jaoks on pakkuda hüdro- ja õhkküttekaminaid, mis võimaldavad ühe kaminaga kütta mitmeid ruume korraga. Kaminatele on võimalik tellida ka lisavarustusena pulti ja mõnede mudelite puhul on võimalik kaminat juhtida lausa otse oma nutitelefonist.

Toad sügiseks soojaks!
Külasta FineFloors salongi ja vali endale sobivaim kamin juba täna!

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook
 
Firmainfo
  FineFloors OÜ

Telefon: 520 5115


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880