OTSING
  Furnum.ee – kuidas kiirelt interneti kaudu mööblit tellida?
03.07.2019


Kas tuleb tuttav ette? Oled just uue kodu omanikuks saanud või on aeg elamises uuendusi teha ning ka mööbel vajab hädasti väljavahetamist või pole töötajatel isegi kohta, kuhu oma toidukarp ja kohvitass toetada. Vahel on vaja lihtsalt natuke erilisemat raamaturiiulit või juhtus, et armas sõber koer otsustas köögi töötasapinnaga korralikult maiustada.

Otsid lahendust ja istudki nõutult arvuti ees, kerid tühja pilguga interneti avarustes ning kirjutad tülpinult erinevate mööblivalmistajate nimesid ja numbreid välja. Järgmine päev ripud pool päev telefoni küljes ja moodustad marsiviisikese vastustest: „Tulge x päeval x salongi ja siis vaatame ning teenustasu on mittetellimisel x summa,“ või „olge nüüd, meie selliseid asju nüüd küll ei tee, meil niigi palju tööd!“ Muidugi ei saa tähelepanuta jätta selle kõige juures ülemuse ja kaastöötajate kõõrdis pilke, mis kogu marsiviisile veel kahtlase maigu juurde annavad.

Meie Furnumi pere, teame seda ja oleme omal nahal seda kõike ja hullematki kogenud. Nii tuligi mõte luua 24/7 avatud eritellimusmööbli tellimise platvorm: furnum.ee

Meie oleme olemas, ka siis kui mööblimure tundub teistele tühine. Sisesta lihtsalt oma soov furnum.ee keskkonda, vali sealt sobiv nimetus oma mööblile ( köögitasapind, riiulid, garderoobikapp jne ) sisesta aadress, tarneaeg ja kirjeldus ning pane heasoovlikult ka mõni joonis või pilt kaasa. Peale seda jäta esitatud lahtritesse oma andmed ning vajuta kollasele nupule ja kinnita. Korras! Nüüd on päring meieni jõudnud. Võid kergendatult hingata, sest rohkem polegi vaja otsida, helistada ja manguda.


Meie mööblidisaini haridusega kliendihaldurid vaatavad sisestatu hoolikalt üle 24 h jooksul, vajadusel korrigeerivad või helistavad täpsustuste saamiseks, et joonis teha ning peale seda soov tootjatele edastada. Üle Eesti on meil sadu tootjaid koostööpartneritena ning nemad teevad tingimuste (objekt, asukoht, tarneaeg jne) klappimisel hinnapakkumise. Sina saad pärast päringu sisestamist lihtsalt paari klikiga vaadata endale mööblitootjatest sobivaim välja ning rõõmsalt koostööd alustada. Peale seda enam kaua aega ei lähegi, kui soovitu on varsti käes ja pärast veel imestad, kuidas see nüüd nii valutult ikka läks.

Kindlasti tekib osadel lugejatel küsimus, et kuidas saab endale mööblit tellida ja valida, kui seda reaalselt näha ja katsuda ei saa. Tõsi on aga see, et mööbli tellimine on siiani kliendi vaatevinklist korralikult ülepaisutatud olnud ning kogu protsess keerukaks tsirkuseetenduseks tehtud. Meie Furnumi poolt anname asjalikku nõu ja kaardistame vajadused ning siis on pall tootja käes, kes näitab teile materjalid üksipulgi kätte. Ega see raketiteadus ole, sellega tegelevad tuhanded inimesed iga päev. Tänukirjad, sõnumid ja rohkelt päringud on märgiks, et meie süsteem töötab suurepäraselt mõlemale osapoolele. Me kutsume Sind meile mööblipäringut esitama ja Sind, mööblimaailma avarustes kaotsi läinud tootja, kutsume oma sõbraliku ja tempoka perega liituma!

Autor: Kätlin Tali
 
Firmainfo
  FURNUM OÜ

Telefon: 5698 9074


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880