OTSING
  PVC ripplae- ja seinapaneelid - vastupidavus ja kvaliteet.
31.10.2007


Kõrgekvaliteetsest U-PVC materjalist toodetud paneele saab kasutada nii ripplaena kui ka seinakattematerjalina. Paigaldatuna jääb ilus välimus, mida on vajadusel väga kerge puhastada. Paneelid on lõppviimistletud, kaetud akrüüliga, mis annab neile vastupidava pinnase.

PVC paneelide kasutusala on väga lai. Suurepäraselt sobib paigaldamiseks: vannitubades, köökides, koridorides, puhketubades, majapidamistubades, töötubades, kaubandus-(äri-) ruumides jne.





Laia kasutamisvalikut kindlustab see, et PVC materjal on:
- Kopitus-, hallituskindel
- Veekindel (saab kasutada dušinurkades)
- Põrutusele vastupidav
- Kergesti puhastatav (lihtsalt kasutades seebivett)
- Suuteline vastu pidama erinevates temperatuurides vahemikus -20’C kuni 60’C


Paneelid on vastupidavad ja kerged, see teeb paigalduse lihtsaks, mugavaks ja kiireks. Enamlevinud variant ripplae- ja seintepaneelide paigaldamiseks on aluskarkassi peale. Paneelid kinnitatakse kas puidust või metallist aluskarkassile kruvide, naelte või klambritega.
Samuti pakume erinevaid PVC viimistlusosi, nagu näiteks ääreliistud, lõpuliistud, vaheliistud, sise- ja välisnurgad, mis kindlustavad perfektse viimistluse ja välimuse, hoolimata, mis kujuga ruumiga on tegemist ja kas paigaldate paneele lakke või seina.

Meie pakume lae- ja seinapaneele kahes mõõdus: 5 x 250 x 2700/3000mm ja 8 x 160 x 2700/3000mm. Valida saab mitme erineva tooni vahel: valge läikiv, valge läikiv täpiline, valge matt, beežikas matt, helesinine marmor matt ja heleroheline marmor matt.







Ronhold OÜ
Aadress: Aardla 15, Tartu
Telefon: 516 5544
E-mail: ronhold@ronhold.ee
www.ronhold.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880