OTSING
Firmainfo
  Reval Stone

Telefon: 635 6580, 635 6575
Faks: 635 7598
E-mail: Saada kiri
WWW: www.revalstone.com


Aadress: Peterburi tee 94a, Tallinn 11415, Harjumaa
Reg. kood: 10956892
 
 
  Lisakontaktid:
Saaremaa tehas
Kaarma vald, Sepa küla
Telefon 454 7210
Faks 454 7244
 
  Looduskivi töötlemise ja paigaldamisega tegelev Saare Dolomiit-Väokivi on üks vanemaid loodusliku kivi kaevandajaid ja töötlejaid Eestis. Ettevõte loeb oma tegevuse alguseks 01.10.1967 a. kui ENSV MN korraldusega moodustati tehase Eesti Dolomiit Saaremaa tsehh.
Toetudes pikaajalisele kogemusele ja omades kaasaegseid seadmeid pakume laias valikus looduskivitooteid. Pakutav materjal sisaldab kõrvuti Saaremaa dolomiidi ja Tallinna paekiviga kõige erinevamaid graniidi- ja marmoriliike kogu maailmast. Ettevõttel on tehased Saaremaal ja Tallinnas. Peakontor ja müügisalong asuvad Tallinnas.
Saaremaa dolomiit on kasutusel juba XIII sajandist kui piisavalt tugev ja kestev ehitusmaterjal, millest on laotud lossimüüre ja kirikuseinu. Hea töödeldavuse ja ilmastikukindluse tõttu on dolomiidist valmistatud hauamonumente, korstnakive, väravaposte, karniise, portaale ja kaminaid. Tänapäeval on dolomiiti kasutatud paljude esindushoonete viimistlemiseks Tallinnas, Peterburis, Riias, Vilniuses ja Moskvas.
Tallinna paekivi on kasutatud hea ehituskivina nii Tallinna vanalinnas kui kirikutes Soomes ja Saksamaal. Tallinna paekivi on kasutatud ka Peterburi metrooehituses. Üha enam leiab paekivi kasutust siseviimistluses.
Imporditud marmori ja graniidi laiast valikust leiab endale meelepärase materjali ka kõige nõudlikuma maitsega klient. Pakume hoonete fassaadi- ja siseviimistlusmaterjale.
Valmistame kvaliteetseid köögi ja vannitoa tasapindu, kaminaid, aknalaudu, treppe jms. Meie tooteid on võimalik valida erinevates köögimööbli- ja kaminasalongides üle Eesti.
Klientidele võimalikult mugavate lahenduste pakkumiseks on ettevõttel oma ehitusosakond, kes vajaduse korral on valmis kogu tellitava materjali ka paigaldama.
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
Ahjud, pliidid, kaminad, korstnad
Aiad, piirded, väravad, terassid
Ehitusmaterjalitööstus
Ehitusplaadid
Fassaaditööd, -materjalid
Kivist tooted, kivide töötlemine
Kõnniteed, äärekivid, materjalid
Muld, liiv, kruus, killustik
Põrandad, põrandatööd, hooldus
Trepid
 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880