OTSING
Firmainfo
  Biokaminad Alfra Feuer

Telefon: 5551 2872
E-mail: Saada kiri
WWW: www.uuskamin.ee


Aadress: Maardu küla, Ridva, Jõelähtme vald, Jõelähtme vald 74201, Harjumaa
Reg. kood: 11699960
 
 
  Lisakontaktid:
Alfram Latvia
Pavels Prokofjevs
+371 259 44313
pavels@uuskamin.ee
 
  BIOKAMIN - ELUS TULI ILMA SUITSU JA KORSTNATA !

Alfra Feuer toob teieni täiesti uudsed ja eksklusiivsed biokaminad, mis ei aja suitsu ega vaja korstnaid, aga töötavad tõelise, elava tulega.
Kaasaegse tehnoloogia ülikiire areng võimaldab nüüd igaühel saada see soojuse- ja energialäte oma koju, korterisse, kontorisse, kohvikusse ja mujalegi. Tuli on olnud kogu inimarengu vältel soojuse-, jõu- ja energiaallikaks.
Biokaminaid on lihtne hooldada, need on mobiilsed ning täiesti ohutud. Kasutatav kütus on ökoloogiliselt täiesti puhas. Biokaminad ei kuulu traditsiooniliste kaminate kategooriasse ja seega ei kehti neile ka vastavad määrused ja eeskirjad.

Firma Alfra Feuer on eksisteerinud ja edukalt arenenud Euroopa kaupade ja teenuste turul juba rohkem kui 10 aastat. Alfra Feueri biokaminaid toodetakse Saksamaal, järgides kaasaegset tehnoloogiat ja vanu traditsioone. Tootmisel kasutatakse kõige kaasaegsemaid ja kvaliteetsemaid materjale.
Biokamin on patenteeritud, uudne toode terve maailma mastaabis. Tooted on kontrollitud TÜV poolt, mis on maailma äritegevuse kontrollorganiks.
Uudsus seisneb põlemiskambri olemuses ja kasutatavas biokütuses. Põlemiskambrit on samas võimalik kasutada ka olemasoleva kamina ümberseadistamisel või omaenda individuaalse kamina loomiseks.

Ostes Аlfra kamina, saate mitte ainult stiilse ja eksklusiivse kaunistuse oma külaliste- või magamistuppa, vaid ka mugavuse ja sooja atmosfääri igaks aastaajaks.
Olgu pidupäev heade sõprade seltsis, romantiline õhtusöök kahekesi või lihtsalt soov eemalduda argipäevast – elav tuli on igas olukorras ja igal ajajärgul olnud positiivse energia allikaks.
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
Ahjud, pliidid, kaminad, korstnad
Kütteseadmed, -süsteemid
Sisustuselemendid
 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880