OTSING
Firmainfo
  PRODUXI

Telefon: 655 5340
E-mail: Saada kiri
WWW: www.produxi.ee


Aadress: 11313, Harjumaa
Reg. kood: 11216619
 
 
  Lisakontaktid:
Urmo Lehtsalu
Juhataja
e-post: urmo@produxi.ee

Mait Reidak
Tehnikadirektor
Mobiil telefon: 511 5723
e-post: mait@produxi.ee

Kristo Lillipuu
Müügikonsultant
Mobiil telefon: 534 72224
e-post: kristo@produxi.ee
 
  Produxi OÜ loodi 2006 aastal, kui LED tehnoloogia oli muutumas piisavalt võimsaks, et seda nimetada valgustuseks. Alguses olid LED lahendused kallid, raskesti kättesaadavad ja neid kasutati pigem eriefektide jaoks või rasketes oludes kus oli vaja pikka eluiga, ohutut toitepinget, madalat töötemperatuuri, põrutuskindlust ning vee- ja tolmukindlust. Peale kolme ja poole aastast kogemust erinevate projektidega on ettevõtte juhatus kindel, et LED valgustuse võimsus, efektiivsus ning hinnatase on saavutanud taseme, kus seda hakatakse kasutama üha enam igapäevastes lahendustes.
Meie missiooniks on keskkonnasõbralikke ja energiasäästlike valgustuslahenduste pakkumine kodustest lahendustest kuni kõige nõudlikumate suurlahendusteni.
Põhiliseks eesmärgiks on ettevõte võtnud 2009 aastal oluliselt suurendada LED valgustite kasutamist Eestis. Selle saavutamiseks on meil näidistesalong aadressil Tondi 1-303, Tallinnas, kus on kõikidel huvilistel võimalus valgusteid käega katsuda ja võrrelda. Veel suurendame sellel aastal oma meeskonda ning teeme tugevat teavitustööd LED tehnoloogia olulistest eelistest ja pea piiramatutest kasutusvõimalustest kõikidel elualadel.
Tänases olukorras ei näe me enda ümber oluliselt konkurente, vaid pigem potentsiaalseid koostööpartnereid, kellega koos teavitustööd teha, suurendamaks LEDide osakaalu valgustusturul.

Kodulehel asub ka e-pood.
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
Elektrikaubad
Valgustid, elektritarvikud
 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880