OTSING
Firmainfo
  Salong Coloratum

Telefon: 5667 6544
E-mail: Saada kiri
WWW: www.coloratum.ee
Facebook


Aadress: Tondi 37, Tallinn, Harjumaa
Reg. kood: 12937545
 
  Oleme Autentico kriidi- ja lubivärvide ametlik esindaja Eestis.

Meie salong Coloratum pakub laia valikut Autentico viimistlusvahendeid nii kodukasutajale kui professionaalile. Autentico tooteid kasutatakse muuhulgas ka ajalooliste hoonete restaureerimisel nii Euroopas kui mujal maailmas.

Autentico kriidi- ja lubivärvid on valmistatud vee baasil ning on loodussõbralikud ja kahjulike lisaainete vabad. Enamusele Autentico toodetele on omistatud EU sertifikaat EN71-3, mis lubab neid kasutada lastemööblil ning mänguasjadel. Autentico kriidi-ja lubivärvid on inspireeritud sajanditevanustest itaalia meistrite töödest ning valmistatud vanade retseptide põhjal. Autentico värvivalikus on üle 150 sametise värvitooni nii tuppa kui õue, nii mööbli kui seinte värvimiseks.

Autentico Vintage on suurepärane kriidivärv just mööbli värvimiseks. See sisaldab kuni 35% kriiti ja nakkub peaaegu kõigi aluspindadega (puit, laminaat, PVC, metall, klaas, betoon) ilma vana viimistlust eemaldamata ning pinda kruntimata. Autentico Vintage sari on sobiv ka erinevate dekoratiivsete tehnikate (kraklee, dekupaaž, jne) jaoks.

Autentico Versante veekindel kriidivärv on parim värv õue ja niisketesse ruumidesse. Sellega saab värvida õuemööblit, lauaplaate, seinu ja põrandat. Versante on väga vastupidav, vee-ja UV-kiirguse kindel. Ei vaja samuti vana viimistluse eemaldamist ega kruntimist.

Autentico Velvet on professionaalne kriidivärv seinte värvimiseks. Sobib ka mööblile ja muudele esemetele.

Autentico Venice on puhas lubivärv, mis aitab tuua intejööri ehedat ning vana prantsusmaa hõngu. Venice on suurepärane nii seinte kui mööbli värvimiseks. Sobib allergikutele.

Autentico Grandiose õlivaha on kõrgetasemeline kaitsekiht töötlemata puidule (mööbel, põrandad, seinad) ja puidule, mis on värvitud Autentico Vintage või Velvet kriidivärvidega. Grandiose õlivaha sisaldab naturaalseid õlisid ja vahasid, mis annavad pinnale naturaalse ilme ning toovad esile puidu loomuliku ilu. See kaitseb pinda mustuse, plekkide ja niiskuse eest. Autentico Grandiose on saadaval naturaalse (värvitu) ja 8 toonitud variandina.

Autentico vahad kaitsevad värvitud pinda ja lisavad värvitoonile sügavust. Autentico mööblivahad on kokku segatud vanade põhjal ja sisaldavad puhast mesilasvaha ning karnaubavaha.

Korraldame mööbli tuunimise ja värvimise töötubasid ning anname värvialaseid konsultatsioone.
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
Ehituskeemia, värvid, puidukaitsevahendid
Ehitusmaterjalide kauplused
Maalritööd
Puidutööd, puittooted
Renoveerimine, restaureerimine
Antiikmööbel, vanavara ja restaureerimine
Mööblitarvikud, -furnituurid
Sisustuselemendid
 
Artiklid / Pressiteated
 

Autentico Frescolini mikrotsement - uus ja trendikas viimistlusmaterjal Eestis
Autentico Grandiose kvaliteetne ja naturaalne õlivaha salongist Coloratum

 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880