OTSING
Foorum » AKNAD, UKSED, VAHESEINAD » Puit- ja puitalumiiniumaknad ja rõduuksed Tagasi
  Autor : erkae77
Kuupäev : 21.05.2008 12:14

Kellel huvi teada, mille poolest erineb või millised eelised ja puudused on erinevatel Eestis toodetud puit- ja puitalumiiniumakendel, siis kirjutage e-kiri aadressil eerik@kalesy.ee või eerik@saksauks.ee.
Pakun ka ekspertabi akna probleemide korral.
Kalesy toodab nn saksa tüüpi puit- ja puitalumiinium aknaid ning rõduksi (ka lükanduksi ja kahte erinevat madala alumiiniumlävepakuga rõduukse lahendust või ka tammest lävepakk samuti) millel uudne ja ainulaadse profiili tõttu parem sooja ja mürapidavus, kui teistel tootjatel.
Europopas antud aknatüübile välja töötatud tehnoloogiate täpne järgimine tagab ka üldise kõrge kvaliteedi. Võimalik lisatihendi paigaldamine ja paljud muud lisad.
Täna Eestis ilmselt ainsana paigaldab Kalesy aknaraami ja klaaspaketi vahele kompensatsioonitihendid, mis on vajalik aknamaterjalide paisumisest tuleneva pinge leevendamiseks, et ei praguneks aknapakett. Lisaks parandab antud tihend ka müra- ja soojapidavust.
Kahjuks on kuulda ja näha, et seda tihendit ei paigalda teised tootjad, kuna tellija ei näe seda peale akna valmimist, sest seda ei ole silikonivuugi tõttu võimalik näha. Küll aga saab toota veidi odavamalt säästes tootmisaega ja tihendile kuluvat raha.
Tahaks südamele panna aknatellijatele, et klientide teadmatus on see, mis võimaldab täna tootjatel kasutada odavamaid komponente, värve ja viimistlusmaterjale ning ka mõningaid olulisi tootmisettappe ära jättes alandada toodete hinda. Kasutatakse ära reklaami ja tuntust ja suuri lubadusi ning nn kõva kvaliteeti, mis paraku ei vasta tõele. Olen valmis seda kõike tõestama reaalsete näidete varal.
Kalesy toodete ja eeliste kohta saate informatsiooni kodulehelt www.kalesy.ee ja kõige parem on külastada meie salongi Tallinnas, Pärnu mnt. 160F, eelnevalt kokku leppides aja.
Edu soovides
Eerik Kirs
Kalesy OÜ-aknad ja uksed
 
  Autor : jantre
Kuupäev : 01.10.2008 23:45

siinkohal küsin lihtsal niisama vahu üleskeeramiseks, kas alumiinium-katteprofiiliga kaetud PVC-profiilidest aken on ka plast-alumiinimaken? ;)
 
  Autor : erkae77
Kuupäev : 02.10.2008 13:25

Tere

Alumiiniumkattega PVC-akent võik ilmselt küll plast-alumiiniumaknaks nimetada. Selline toode eksiteerib Euroopas, kuid ei tea kas reaalselt Eestis ka keegi sellist lahendust pakub?

Eerik Kirs
Kalesy OÜ-aknad ja uksed
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880