OTSING
Foorum » EHITUSMATERJALID » Uue põlvkonna poorbetoonplokk ROCLITE aitab toasooja säästa Tagasi
  Autor : TASOSTAR
Kuupäev : 03.09.2014 13:25

Uue põlvkonna poorbetoonplokk ROCLITE aitab toasooja säästa

Poorbetoonist müüriplokid on ökoloogiliselt puhas anorgaaniline seinamaterjal, mida toodetakse kohalikest toormaterjalidest.
Põhilisteks komponentideks on põlevkivituhk, looduslik liiv ja vesi, millele lisatakse alumiiniumpulbrit poorse struktuuri tekitamiseks, mis tagab poorbetoonplokkide head soojapidavusnäitajad.

ROCLITE poorbetoon plokkidest laotud seintega ruumis ei teki suuri temperatuurikõikumisi – seina hea soojusisolatsioonivõime tagab, et külmal ajal ei ole välissein külm ning soojal ajal pole karta välisseinale paistva päikese tõttu ruumide ülesoojenemist. ROCLITE müüriplokid reguleerivad tänu oma poorsusele hästi õhuniiskust, luues elamiseks soodsa mikrokliima.

ROCLITE plokk on:

keskkonnasõbralik
kvaliteetne
kõrge soojapidavusega
kergesti töödeldav
tulekindel
hea helipidavusega

Poorbetoonist plokid aitavad toasooja säästa

Poorides olev õhk annab plokile head soojuslikud omadused. Poorbetoon on kolm korda parem soojusisolaator, kui keraamiline tellis, ja kaheksa korda soojapidavam, kui tavaline raske betoon. Väikeplokk hoiab toasooja kokku 25–30% võrreldes tellisseintega. Siit ekspluatatsioonikulude oluline vähenemine.

Poorbetoon koosneb suures osas õhust, mis paikneb materjali suletud poorides (mõõduga 0,5 – 2,0 mm). Õhk annab toodetele soojusisolatsiooni omadused ja hea tulekindluse. Siit ka selle materjali unikaalsed omadused – kergus ning samas tugevus, mis lubab ühes materjalis ühendada nii soojustus- kui konstruktiivse materjali omadusi.

Poorbetoon on sama „hingav“ materjal kui puit.

Eelista Eestimaist. Hoiame koos Eesti loodust.

ROCLITE kasutab seinaplokkide tootmiseks peamise toorainena teisast toorainet – põlevkivituhka, millega asendatakse tavapärast tsementi ja lupja.
Põlevkivituha kasutamine säästab märkimisväärselt kaevandatavaid loodusvarasid ja kuna tegu on teisase toormega, siis kujuneb ka lõpptoote hind mõnevõrra madalam konkurentide omast.

Oma omadustelt on poorbetoon keskkonnasõbralik, sooja- ja helipidav, väikese mahukaaluga, tule-, niiskus- ja külmakindel. Boorbetoonist ehitusplokid on kergesti töödeldavad, neid on lihtne paigaldada. Plokkidest laotud seina on kerge viimistleda.

Ehita kvaliteetne ja vastupidav maja

Poorbetoonist müüriplokid sobivad kuni kolmekorruseliste hoonete kandeseinte ladumiseks. Neid kasutatakse nii välis- kui siseseinte ladumiseks.
Kuna poorbetoonist ehitusplokid on suurema niiskusimavusega, siis ei sobi need vundamendi ja keldriseinte ladumiseks.

ROCLITE plokke võib paigaldada nii müürisegu- kui plokiliimiga.

Lisainfo www.roclite.eu


Ehitusmaterjalide jae ja projektimüük, ning hulgikaubandus. Erinevate toodete turundamine Eestis.
TASOSTAR-Kaubandus
Rävala pst. 8. Tallinn.
tel: 53090029
andres@buildingmaterial.ee
www.buildingmaterial.ee

Müügil erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega:
ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted, PVC aknad uksed aknalauad ja garaaziväravad.








 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880