OTSING
Foorum » ÖKOMAJAD, PALKMAJAD, VALMISMAJAD » Ei igavatele tüüpmajadele! Tagasi
  Autor : Kalle_R
Kuupäev : 11.09.2013 10:11

Meie eeslinnadesse viimase buumi jooksul kerkinud üksikelamud ja arendused on üldjuhul üsna üheülbaliselt konservatiivsed ja pakuvad silmailu ehk vaid konkreetse maja ehitajast omanikule. Ehitustööde juhina on too protsessi käigus saanud hulga eluõppetunde, omandades korralikud teadmised ehitamisega kaasnevatest probleemidest. Enamasti kahjuks vigade hinnaga oma kodu ehituskvaliteedis. Protsessi lõppedes võiks selline vastne uue maja omanik teoreetiliselt hakata leiba teenima ehitusjärelvalvena.
Eesti on metsariik, mis tähendab, et meil on hulgaliselt kvaliteetset teenust pakkuvaid tüüpmaju tootvaid ettevõtteid. Reaalsus on paraku see, et nende toodangust enamus läheb välismaale, sinna kus kiirusest ja kvaliteedist parem arusaamine. See trend on vaikselt hakanud õnneks muutuma.
Augustis valmis Arhitektuurikaubamaja OÜ-l uus koduleht. Tegemist on veebikataloogiga, mille eesmärk on propageerida ja müüa Eesti parimate arhitektide loomingut. Tootjatepoolse toe annavad tüüpmajatootjad HMK Ehitus ja Projektid OÜ, Nordic Houses OÜ ja RPM Grupp AS

http://www.katus.eu


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880